Poštovane članice i članovi HATZ-a,

pozvamo vas da prisustvujete 4. Međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji Food Industry By-Products, koja će se održati u Osijeku, 6. i 7. lipnja 2024. 

Četvrti put zaredom nastavljaju promicati kružno gospodarstvo u preradi i proizvodnji hrane, predstavljajući potencijale za iskorištavanje nusproizvoda prehrambene industrije u različitim sektorima. Tradicionalni model proizvodnje hrane je neodrživ u cijelom lancu opskrbe hranom zbog iscrpljivanja resursa, nepovratnog uništavanja ekosustava i velikih posljedica za planetu. Svi sudionici u lancu opskrbe hranom trebali bi prepoznati da je prehrambeni sustav jedan od ključnih sektora za rješavanje problema suvremenog društva te bi trebao biti temelj promjena koje će dovesti do rješenja ključnih globalnih izazova: gladi, klimatskih promjena, zaštite okoliša…

Na prethodne tri konferencije predstavljeno je niz inovativnih rješenja za prenamjenu nusproizvoda prehrambene industrije u vrijedne sirovine, kako kroz konferencijske materijale tako i kroz znanstvenu knjigu “Odabrani aspekti valorizacije nusproizvoda prehrambene industrije” (4 knjige, 63 poglavlja, preko 1500 stranica i više od 100 autora). 

Više informacija o konferenciji možete pročitati na stranici: https://www.ptfos.unios.hr/FIB_CONFERENCE/

 

Slijedeća objava

50. (elektronička) skupština HATZ-a,

Poštovane članice i članovi HATZ-a, pozvamo vas da prisustvujete 4. Međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji Food Industry By-Products, koja će se održati u Osijeku, 6. i 7. lipnja 2024.  Četvrti put zaredom nastavljaju promicati kružno gospodarstvo u preradi i proizvodnji hrane, predstavljajući potencijale za iskorištavanje nusproizvoda prehrambene industrije u različitim sektorima. Tradicionalni […]

Kolačići: Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, na vaše uređaje vršimo pohranu male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Uz prihvat Kolačića vaše pregledavanje stranice će se vršiti nesmetano, a u koliko ne prihvatite Kolačiće možda vam neki od sadržaja neće biti dostupni. Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close