Uspjeh članova HATZ-a na međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova INOVA – BUDI UZOR 2022

Više od 400 inovacija i poslovnih ideja te više od  50 znanstvenih institucija iz 23 države predstavljene su na međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova INOVA – BUDI UZOR 2022 koja se održala od  12.-14. listopad 2022. u Osijeku. Na INOVA 2022 predstavljene su dvije inovacije članova Odjela tekstilne tehnologije.

Inovativni tim, koji čine prof. dr. sc. Tanja Pušić,  doktorandica Katia Grgić i doc. dr. sc. Tihana Dekanić, predstavio je  Inovativni proces uklanjanja nečistoća s tekstilija u procesu pranja. Za navedenu inovaciju dodijeljena im je Zlatna medalja i Specijalna nagrada INOVA 2022.

Inovacija Izvor električne energije temeljen na gibanju ekstremiteta inovatora izv. prof. dr. sc. Željka Knezića, prof. dr. sc. Dubravka Rogalea i Roberta Matašića (student) nagrađena je Zlatnom medaljom i 2. nagradom INOVA 2022.

Izv. prof. dr. sc. Željko Knezić postao je član stručnog međunarodnog ocjenjivačkog žirija INOVA-e.

Svim nagrađenicima čestitamo na ovim nagradama i priznanjima!

 

    

Slijedeća objava

Predavanje "Autonomous Vehicle in Living Environment", HAZU, 10.11.2022.

Više od 400 inovacija i poslovnih ideja te više od  50 znanstvenih institucija iz 23 države predstavljene su na međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova INOVA – BUDI UZOR 2022 koja se održala od  12.-14. listopad 2022. u Osijeku. Na INOVA 2022 predstavljene su dvije inovacije članova Odjela tekstilne […]

Kolačići: Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, na vaše uređaje vršimo pohranu male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Uz prihvat Kolačića vaše pregledavanje stranice će se vršiti nesmetano, a u koliko ne prihvatite Kolačiće možda vam neki od sadržaja neće biti dostupni. Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close