Obavijest o državanju kongresa “11th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists”, 9.-11.12.2025.

Poštovane članice i članovi HATZ-a,

sa zadovoljstvom vas obavještavamo o održavanju 11th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, u organizaciji Sveučilišta u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta i Hrvatskog društva prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista. Ovogodišnja tema Unlocking Science and Technology for a Healthier and Sustainable World ističe ključnu ulogu znanosti i industrije u suočavanju s globalnim izazovima u područjima prehrambene tehnologije, biotehnologije i prehrane.

Kongres će se održati od 9. do 11. prosinca 2025. u hotelu Westin Zagreb. Akademija tehničkih znanosti Hrvatske sudjeluje kao jedan od suorganizatora skupa.

Znanstveni program obuhvatit će sekcije:

  • Advancements in Food Technology and Biotechnology,
  • Nutrition, Consumer Behaviour, and Global Health Challenges,
  • Food and Water Safety and Quality.

Uz navedene tematske cjeline, kongres će uključivati:

  • satelitski simpozij “Vera Johanides – Biotehnologija u Hrvatskoj“,
  • interaktivne okrugle stolove i radionice
  • sekciju Young Researchers namijenjenu mladim istraživačima, doktorandima i postdoktorandima.

Uz znanstveni dio programa, brojna i raznolika društvena događanja će dodatno obogatiti cijeli ovaj događaj.
Pozivamo vas da posjetite web stranicu kongresa pbn2025congress.pbf.hr za detaljne informacije o predaji sažetaka, registraciji i novostima u programu.

Kolačići: Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, na vaše uređaje vršimo pohranu male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Uz prihvat Kolačića vaše pregledavanje stranice će se vršiti nesmetano, a u koliko ne prihvatite Kolačiće možda vam neki od sadržaja neće biti dostupni. Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close